Παραπέμφθηκε σε δίκη ο Ουκρανός για την υπόθεση σφετερισμού ε/κ περιουσιών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιoδικείου παραπέμφθηκε την Παρασκευή ο Ουκρανός, που κατηγορείται για μεγάλη υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο όρισε την έναρξη της διαδικασίας στις 13 Ιουνίου του 2025, στις 09:00.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδικήματα, που αφορούν στη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, δόλιες συναλλαγές σε περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο και στη συνωμοσία προς καταδολίευση.

Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της δίκης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα