Στις φλόγες οικία στη Σωτήρα-Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη με αναπνευστικά προβλήματα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ηλικιωμένη, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία της, στη Σωτήρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στις 16:46 δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα οικίας στη Σωτήρα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική εστία, ενώ από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες ζημιές. Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η πυρκαγιά κατασβήστηκε με την μετακίνηση του μαγειρικού σκεύους σε ανοιχτό χώρο με είσοδο των μελών της Πυροσβεστικής με χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Η ηλικιωμένη ένοικος της οικίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου λόγω εισπνοής καπνού.

Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού σε μαγειρική συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο