Ανήλικη κατήγγειλε ότι την βίασε ο 47χρονος θείος φίλης της στην Ελλάδα

Τον βιασμό της από έναν 47χρονο κατήγγειλε μια ανήλικη 13 ετών σε νησί του Αιγαίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η ανήλικη, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς στις αρχές του περασμένου μήνα, είχε πάει στο σπίτι της φίλης της, την ώρα που απουσίαζαν οι γονείς της. Εκεί ήταν ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος ζήτησε από την ανιψιά του να βγει στην αυλή του σπιτιού, και έμεινε μόνος του με την 13χρονη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αρχικά την θώπευσε και στη συνέχεια με απειλές κατά της ζωής της και της οικογένειας της, τη βίασε. Το κορίτσι, κατέθεσε ότι ο 47χρονος την κράτησε παρά την θέλησή της δύο ώρες στο σπίτι της φίλη της.

Δεν ανέφερε αμέσως την σεξουαλική επίθεση στους γονείς της. Μίλησε στη μητέρα της και υπέβαλαν μήνυση με βάρος του 47χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη γιατί το αδίκημα δεν έγινε στα όρια του αυτοφώρου.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και αναμένεται όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές να εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, η 13χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, που στην έκθεση της, ανέφερε ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Μετρούν τις πληγές τους στην Μιανμάρ-Μάχη με τον χρόνο για εντοπισμό επιζώτων
Νεαρός μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα στη Σωτήρα-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας
Νέο κοινοτάρχη εκλέγει η Άλασσα μετά την απόφαση του εκλογοδικείου-Στις 18:00 κλείνουν οι κάλπες
Δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ανήλικους στην Αθήνα-Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 17χρονος
Kαθηγήτρια είχε εμμονή με 15χρονο-Αντάλλαξαν 25.000 ερωτικά SMS και έκαναν σεξ
Συνελήφθη έξι μήνες μετά ο 27χρονος για την απόπειρα φόνου σε μπαρ της Λεμεσού-Άφαντος ο δεύτερος καταζητούμενος
Υπέκυψε στα τραύματά του 59χρονος μοτοσικλετιστής-Είχε συγκρουστεί με όχημα στη Λευκωσία τον Φεβρουάριο
Αλυσίδα fast food κλείνει σχεδόν 2.000 καταστήματα στην Ιαπωνία-Βρέθηκαν ποντίκι και έντομο σε πιάτα του
Επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Σομαλία εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
Η ώρα άλλαξε, η συζήτηση για διακοπή μετάβασης από θερινή σε χειμερινή παραμένει