Αυξημένα τα μέτρα της Αστυνομίας κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Λόγω της σημερινής επετείου της 25ης Μαρτίου, που αποτελεί θρησκευτική και εθνική εορτή κατά την οποία πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Αστυνομία Κύπρου βρίσκεται επί ποδός και έχουν ληφθεί ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για άλλη μια φορά προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες, με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, στις πόλεις, αλλά και στην ύπαιθρο.

Αναφορικά με το κλείσιμο του κύριου δρόμου Ευρύχου – Κακοπετριάς λόγω μαθητικής παρέλασης, αυτή έχει ολοκληρωθεί και ο δρόμος έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δρόμοι που κλείνουν στη Λευκωσία λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου-Αναλυτικά οι χώροι στάθμευσης

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα