Μετά από 12 χρόνια συνελήφθη 36χρονος για ληστεία εστιατορίου στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, πριν από 12 χρόνια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά την άφιξή του στην Κύπρο, από χώρα του εξωτερικού. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα διήμερης κράτησης.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 10 Μαρτίου 2013, σε εστιατόριο στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, δύο πρόσωπα, τα οποία φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν στο εστιατόριο και αφού κτύπησαν υπάλληλο, έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί λίγο μετά τη διάπραξη της ληστείας, ένα πρόσωπο, το οποίο καταδικάστηκε από το Δικαστήριο, σε ποινή φυλάκισης και ήδη εξέτισε την ποινή του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο