Τουρκία και Τατάρ εγκρίνουν διορισμό Ολγκίν-Ερωτήματα εγείρει ο τ/κ τύπος

Τουρκία και Ερσίν Τατάρ έχουν εγκρίνει τον επαναδιορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην θέση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, γράφει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, επικαλούμενη πληροφορίες.

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι στον ε/κ Τύπο διατυπώνονται διαφορετικοί ισχυρισμοί για το θέμα. Ενώ, γράφει η Κίπρις ποστασί, ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι το όνομα της κ. Ολγκίν προκάλεσε δυσφορία στην πλευρά του Προέδρου Χριστοδουλίδη, άλλες υποστηρίζουν ότι κανένα όνομα δεν συζητήθηκε στη διευρυμένη συνάντηση που έγινε στη Γενεύη.

Από την άλλη, συνεχίζει η Κίπρις ποστασί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποστήριξε σε δήλωσή του στο Euronews ότι ο κ. Τατάρ εναντιώθηκε στον διορισμό εκπροσώπου από τον ΓΓ του οΗΕ. Οι εξελίξεις αυτές, υποστηρίζει η τ/κ ιστοσελίδα, εγείρουν ερωτήματα για το αν θα ξεκινήσει νέα διαδικασία στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το μνημόνιο που θα υπογράψουν Ουκρανία και ΗΠΑ για επενδύσεις σε ορυκτά-Στο τραπέζι τα «χρέη» πολέμου
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
Στους 58 οι νεκροί στην Υεμένη και πάνω από 100 τραυματίες από αμερικανικά πλήγματα στο λιμάνι Ρας Ίσα
Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος των αυξήσεων των δασμών στην Κίνα και συμφωνία-Ποιος θα έχει το πάνω χέρι
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
ΒΙΝΤΕΟ: Ο στολισμός του Επιταφίου και η προσμονή για την Ανάσταση-«Καμαρώνουμε, τον στολίζουμε με κατάνυξη»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους