Αυτοί αναζητούνται για τον πυροβολισμό και την επίθεση εναντίον εθνοφρουρού (pics)

Τα πρόσωπα που αναζητούνται για την υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 19χρονου εθνοφρουρού, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία ζητώντας την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό τους.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς, κατοχής και χρήσης πυροβόλου όπλου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη ένα πρόσωπο το οποίο οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805187, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 15/03/025 στην επαρχία Λεμεσού.

20250319_124844-1

Το επεισόδιο με τη ρίψη πυροβολισμού, έπειτα από τον οποίο τραυματίστηκε ο 19χρονος εθνοφρουρός σημειώθηκε το Σάββατο στη Λεμεσό. Ο 19χρονος, έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστη ομάδα ατόμων, οι οποίοι τον θεώρησαν ως το πρόσωπο που άναψε και έκαψε σωρό από ξύλα για λαμπρατζιά, που είχαν μαζέψει νεαροί σε περιοχή του Κολοσσίου.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του το θύμα, ενώ οδηγούσε, καταδιώχθηκε από δύο οχήματα, ενώ σε κάποια στιγμή σταμάτησε, πριν προλάβει να κατεβεί, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Στην συνέχεια, ένας εξ αυτών, τον πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι, προκαλώντας του μικρό τραύμα στο δεξί χέρι και στην κοιλιακή χώρα.

Ο εθνοφρουρός μετέβη στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε τόσο από τους θεράποντες ιατρούς όσο και από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε αιμάτωμα στα χείλη και εκδορές στο δεξί χέρι και την κοιλιακή χώρα.

Σε κατάθεση που έδωσε ο παραπονούμενος, ανέφερε πως ο λόγος της επίθεσης, ήταν λόγω περιστατικού που σημειώθηκε το περασμένο βράδυ και είχε να κάνει με την φωτιά στα ξύλα για την λαμπρατζία, ενώ άλλη μαρτυρία, αναφέρει πως δύο πρόσωπα κρατούσαν πιστόλι.

20250319_124926

20250319_124942-1

Δειτε Επισης

Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω διαμαρτυρίας των κυνηγών
Ομολογούσε φόνους και σοβαρά εγκλήματα στην χώρα του-Συνελήφθη στην Κύπρο αλλά ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος
Δεκαπεντάχρονη απουσιάζει από την οικία της στη Πάφο από την Τρίτη
Σύλληψη τριών προσώπων 16, 17 και 18 ετών, για υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην Αμμόχωστο
Παρίστανε τον πελάτη, παρήγγειλε φαγητό και επιτέθηκε στο διανομέα-Χειροπέδες σε 32χρονο
Συμπλοκή κατηγορούμενου και μάρτυρα έξω από Δικαστήριο-Πήγαν για υπόθεση επίθεσης και... επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον
Μετά από αχρείαστες καθυστερήσεις, συζήτησαν και τα βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για τις λαμπρατζιές
Τερματίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο
Fake προφίλ του ΠτΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-Εξαπατούν πολίτες για να αποσπάσουν χρήματα
Διάλογοι-σοκ του κυκλώματος που αποκαλύφθηκε στην Πολεοδομία Ρόδου-«20.000 είναι καλά;»