Μάχη για τη ζωή δίνει 23χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα και υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 23χρονου μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 16:20 το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος, στην οδό Αριστοφάνους στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Επίσημα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εντόπισαν σχεδόν τέσσερις τόνους laughing gas οι Αρχές-Κατάσχεσαν δεκάδες χιλιάδες αμπούλες
ΒΙΝΤΕΟ: Πανοραμικά πλάνα με drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής από τη φονική πυρκαγιά
«Υπήρχαν σαφείς οδηγίες προς τους δεσμοφύλακες, υπέδειξαν βαριά αμέλεια»-Ευθύνες στα μέλη για τον φόνο στις Κεντρικές, «προδιέγραψαν τη μοίρα του θύματος»
Συγκλονίζει ο αδελφότεκνος των θυμάτων-«Ο ένας ήταν γερμένος πάνω στον άλλο, φαινόταν μία μάζα... Είχαν χάσει το γιό τους»
Μεγαλύτερα τα ποσοστά αλκοόλης στις παράκτιες περιοχές-Διενεργήθηκε έλεγχος λυμάτων
Στο επίκεντρο αρχεία του Κτηματολογίου στη δίκη του Αϊκούτ-Κατατέθηκαν ως τεκμήρια χάρτες και δορυφορικές εικόνες
Ένοχοι οι πέντε κατηγορούμενοι για τον φόνο στις Κεντρικές-«Υπαίτια αμέλεια παράληψης καθήκοντος» από τους δεσμοφύλακες, δεν τήρησαν τα μέτρα
Παραμένουν επ' αόριστον σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας στη Λάρνακα