ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές στο Βελιγράδι-Tραυματίστηκαν τρία άτομα

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε στο Βελιγράδι το πρωί του Σαββάτου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών που κατευθύνονταν προς το Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας, η Αστυνομία συνέλαβε τον 50χρονο οδηγό, ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

«Οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν στην περιοχή Bele Vode ήταν δύο γυναίκες και ένας νεαρός άνδρας (γεννημένος το 2007), οι οποίοι εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά. Μετά από πλήρη διάγνωση, διαπιστώθηκαν ελαφρά σωματικά τραύματα», ανέφερε το γραφείο Τύπου του υπουργείου, τονίζοντας ότι είναι σε εξέλιξη η συνεργασία με την εισαγγελία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές και οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης κάλεσαν τους συμμετέχοντες στη διαδήλωση να συγκεντρωθούν σήμερα το απόγευμα μπροστά από το κτίριο της Βουλής. Η διαδήλωση δεν είχε εγκριθεί από τις αρχές του Βελιγραδίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χτίζονται γέφυρες συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή οχήματος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν από κινητά μέχρι πορτοφόλια και ταυτότητες
Πλατφόρμα που μετέφερε όχημα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Στήθηκε επιχείρηση για διάσωση 35χρονου
Προανήγγειλε επαφές με Πούτιν για την Ουκρανία Τράμπ-Θα συνομιλήσουν την Τρίτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις
Νεαρός έτρεχε με 121 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Δεν κατείχε άδεια οδήγησης
Έκαψαν όχημα 47χρονου στην Έμπα-Ψάχνουν στοιχεία για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές
Ταξιδεύει για Γενεύη ο Τατάρ με το αφήγημα για δύο κράτη στη βαλίτσα-«Το τεφτέρι της ομοσπονδίας έκλεισε»