ΒΙΝΤΕΟ: Αποδοκίμασαν τον Βανς όταν πήγε να παρακολουθήσει κονσέρτο του Λεωνίδα Καβάκου στην Ουάσινγκτον

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βάνς κατά την άφιξη του στην αίθουσα του Kennedy Center στην Ουάσινγκτον όπου ο Έλληνας σολίστ, Λεωνίδας Καβάκος, θα παρουσίαζε το 2ο κονσέρτο για βιολί του Σοστακόβιτς μαζί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα.

Σε βίντεο που κατέγραψε όσα συνέβησαν, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται να απαντάει «καταστρέψατε τον χώρο αυτό» προς όλους όσοι αποδοκίμασαν τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Guardian, όλοι οι θεατές είχαν υποστεί πλήρη έρευνα από τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, γεγονός που προκάλεσε καθυστέρηση 25 λεπτών στην έναρξη της συναυλίας.

Τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε απομακρύνει τον πρόεδρο και τα 13 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Kennedy Center, τοποθετώντας στη θέση τους ως πρόεδρο τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας και στενό του συνεργάτη, Ρίτσαρντ Γκρένελ, ενώ στο ΔΣ είχε τοποθετηθεί η Ούσα Βανς, η σύζυγος του Αμερικανού αντιπροέδρου.

«Καταλάβαμε το Kennedy Center. Δεν μας άρεσε αυτά που έδειχναν και διάφορα άλλα πράγματα. Θα διασφαλίσουμε ότι θα είναι καλό και δεν θα είναι woke. Δεν υπάρχει woke σε αυτή τη χώρα» είχε διαμηνύσει τότε ο Τραμπ.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία βομβαρδίζει το λιμάνι Σάλιφ στην Υεμένη
Έρευνα σε βάρος του Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για ανάρμοστη συμπεριφορά
Ο... τιμοκατάλογος Τραμπ-«Τόσα θα πληρώνετε για να κάνετε δουλειές με τις ΗΠΑ»
Νέα συνάντηση Ζελένσκι Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ, Τουσκ στα Τίρανα-Πήραν ξανά τηλέφωνο τον Τραμπ
Το Κίεβο ζητά διάσκεψη κορυφής Πούτιν με Ζελένσκι-Αποφασίστηκε ανταλλαγή χιλίων αιχμαλώτων
Κανένα ΛΟΑΤΚΙ άτομο να μην μείνει στο περιθώριο το μήνυμα ΕΕ για τη μέρα IDAHOBIT
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ρώσων και Ουκρανών στην Κωνσταντινούπολη-«Μη ρεαλιστικά τα αιτήματα της Μόσχας»
Ξεκάθαρος ο Τραμπ-«Ώρα να τελειώνουμε με τον πόλεμο, θέλω συνάντηση με Πούτιν το συντομότερο δυνατό»
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες Ουκρανών-Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω ύβρεων και αμοιβαίας καχυποψίας
Ολοκληρώθηκε η πρώτη τριμερής στην Κωνσταντινούπολη-Αναμένεται η συνάντηση Ουκρανών-Ρώσων