Πρόεδρος της ΟΕΒ χωρίς ανθυποψήφιο...Το who is who του Γιώργου Α. Παντελίδη που διαδέχεται τον Αντώνη Αντωνίου

Το επικρατέστερο σενάριο που ήθελε τον Γιώργο Α. Παντελίδη, επικεφαλής συνέταιρο του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Chief Strategy Officer της Deloitte Κύπρου, να είναι ενόψει της επικείμενης ετήσιας γενικής/εκλογικής συνέλευσης της ΟΕΒ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαίου ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας και να εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο, επιβεβαίωσε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων σήμερα το μεσημέρι.

Όπως νωρίτερα το πρωί είχε γράψει το InBusinessNews, η υποψηφιότητα του κ. Παντελίδη ήταν η μοναδική που βρισκόταν δεδομένα στο τραπέζι, κάτι που τελικά ίσχυσε με το κλείσιμο της προθεσμίας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Παντελίδης είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΟΕΒ για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ίδιο να αναλαμβάνει καθήκοντα στις Μαίου, οπόταν και θα πραγματοποιηθεί η εκλογική γενική συνέλευση.

Ο κ. Παντελίδης διαδέχεται στην προεδρία της ΟΕΒ τον Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος βρέθηκε στο ανώτατο σκαλοπάτι της ηγετικής πυραμίδας της Ομοσπονδίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν είχε δικαίωμα να επαναδιεκδικήσει την θέση ως αποτέλεσμα προβλεπόμενης από το Καταστατικό σχετικής απογόρευσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Ανοίγει ο φάκελος αγνοούμενοι της κυπριακής τραγωδίας ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Πέπλο μυστηρίου για την εξαφάνιση εκπαιδευτικού στην Ελλάδα-Η παγίδα και το κύκλωμα κρυπτονομισμάτων
Βήματα προόδου από την Κύπρο σε θέματα ισότητας φύλων-Οι δράσεις που τρέχει η Κυβέρνηση
Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Στάρμερ οι ηγέτες που θέλουν να στείλουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία
Έδωσε την εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» ο Αρναούτης-Γίνεται συλλογή χρημάτων για παιδιά με καρκίνο
Ξεφάντωσε στη Λεμεσό το βασιλικό ζεύγος του Καρναβαλιού του Ρίο
Πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κυνηγών-Οι δρόμοι που επηρεάζονται
Άγνωστοι βανδάλισαν πάρκο στη Λάρνακα-Ζημιές σε γυάλινες προθήκες και αναγραφή συνθημάτων με σπρέι (pics)
H ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα-Οι αντιφάσεις και τα κενά
Ξεκίνησε η επιχείρηση της ΝASA για διάσωση των δύο αστροναυτών που εγκλωβίστηκαν στο διάστημα