Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη ο ΠτΔ

Συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πρωί της Δευτέρας στη Γενεύη, ώστε να έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που θα τον συνοδεύουν ενόψει των εργασιών της διευρυμένης συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενεύη θα βρίσκονται οι πρόεδροι των ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος των Οικολόγων, Κυριάκος Τσιμίλλης και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Πέραν των εκπροσώπων των κομμάτων στη Γενεύη θα βρίσκονται ο διαπραγματευτής, Μενέλαος Μενελάου, ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, η υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένα Ραουνά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου, Δώρος Δανέζης, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τάσος Τζιωνής και νομικοί σύμβουλοι.

Δειτε Επισης

Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-Σε ποιες αλλαγές κατέληξε ο Μητσοτάκης
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 50χρονο (pics)
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας-Δεν αποκλείεται να χτυπήσει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
Καλεί το Μεξικό να εντείνει τις προσπάθειες για ανακοπή της διακίνησης ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ ο Ρούμπιο
Η Βρετανία αυξάνει τις πιστώσεις για εξαγωγές όπλων
BINTEO: Φωτιά σε Boeing της American Airlines μετά την προσγείωσή του στο Ντένβερ
Πώς υπολογίζεται το κόστος του ρεύματος μετά τη μείωση του ΦΠΑ-Μικρή η ανάσα για τις τσέπες των πολιτών
Οι απολαβές γυναικών που θα κατατάσσονται εθελοντικά στην Ε.Φ, οι επιλογές στρατοπέδων και τι ισχύει με εφεδρεία
Προκαλεί ανησυχία στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ το εύρος των εξετάσεων-Ενημερώνουν για τα επόμενα βήματά τους
Δημοσκόπηση REPORTER: Σαρωτικές αλλαγές στον κομματικό χάρτη με σφήνα τον Οδυσσέα