Έντονος ο Πρόεδρος για Αγγλική Σχολή-«Η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται»

Την έντονη αντίδρασή του, για την ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τα τεκταινώμενα στο English School που είχαν ως αποτέλεσμα την παύση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης, υποδεικνύοντας πως η χώρα έχει πιο σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στην πρώτη τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το γεγονός ότι έπαυσε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και όχι μόνο τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, υπέδειξε πως «δεν θα έκανα το δικαστή του English School. Η χώρα έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με το English School».

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχθηκε, για το γεγονός ότι δεν έπαυσε το Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα μόλις έγιναν οι αναφορές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως «χρειαζόμουν Υπουργικό Συμβούλιο και δεν θα έκανα ειδικό Υπουργικό για να τους παύσω αμέσως. Παύθηκαν όλοι γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν ευθύνες για να φτάσουμε σε τέτοια κατάσταση. Αν υπάρχουν ιδιωτικές υποθέσεις υπάρχουν ανακριτικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Δειτε Επισης

Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από καιρό η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ-«Αρχή μιας νέας πνευματικής εποχής»
Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και νεφώσεις στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Οργή των τυφλών για το νέο πάρκινγκ του Μακάρειου Νοσοκομείου-Απειλούν με κινητοποιήσεις
Ένα παιδί, μία κρίση, καμία δομή-Η τραγική αλήθεια ενός πατέρα για τον αυτισμό στην Κύπρο
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα