Υπό κράτηση τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας. Το Δικαστήριο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών.

Ο 65χρονος οδηγός αντιμετωπίζει αδικήματα που άπτονται της Νομοθεσίας περί πρόληψης και καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών.

Παράλληλα, το εν λόγω πρόσωπο απομακρύνθηκε από την εργασία του μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, ενώ οι οργανωμένοι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους για το περιστατικό και ζητούν την άμεση διερεύνηση του.

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της μαθήτριας, και όπως καταγγέλθηκε, ο οδηγός φέρεται σε αρκετές περιπτώσεις από τον Ιανουάριο μέχρι πρόσφατα να παρενόχλησε λεκτικά με απρεπείς χαρακτηρισμούς την 16χρονη μαθήτρια. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν τόσο οι γονείς της μαθήτριας, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία το απόγευμα της Δευτέρας, όσο και η διεύθυνση του σχολείου.

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα που απορρέουν από τον Νόμο περί πρόληψης και καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών.

ΔΙΑΑΒΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Και ο Τραμπ απειλεί Ουκρανία και Ρωσία ότι θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Αντίποινα από τους Χούθι-Εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Παραμονή των Ρώσων στα κατεχόμενα εδάφη και χαλάρωση των κυρώσεων προνοεί το σχέδιο των ΗΠΑ
Η Γερμανία βάζει φρένο στην πώληση Eurofighter στην Τουρκία για να πιέσει για απελευθέρωση Ιμάμογλου
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Αυτό είναι το μνημόνιο που θα υπογράψουν Ουκρανία και ΗΠΑ για επενδύσεις σε ορυκτά-Στο τραπέζι τα «χρέη» πολέμου
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν