Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά της Κυβέρνησης-«ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ουκρανία αναβαθμίζουν την Τουρκία και ο κ. Χριστοδουλίδης συναινεί»

Νέα ανακοίνωση με βολές κατά της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη εξέδωσε το ΑΚΕΛ, ασκώντας δριμεία κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωσή του, το ΑΚΕΛ σημειώνει, πως «αν πραγματικά η κυβέρνηση δεν κατανοεί τι συμβαίνει, τότε τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα. Η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία αναβαθμίζουν δραστικά τον ρόλο της Τουρκίας, και ο κ. Χριστοδουλίδης συναινεί σε όλα αδιαμαρτύρητα, διότι αυτό επιτάσσει η εξωτερική πολιτική που επέλεξε».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «ικανοποιείται με γενικόλογες, αόριστες αναφορές σε κάποια κείμενα, τις ερμηνεύει όπως τον εξυπηρετεί και καταλήγει να πουλά στον κυπριακό λαό "μάχες" και "νίκες"».

«Όμως, ο κυπριακός λαός έχει πλέον εμπειρία από τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Χριστοδουλίδης», συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως «όσο για τον Συναγερμό, που έσπευσε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση, επιβεβαιώνει ξανά ότι όχι μόνο δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά είναι συνυπεύθυνος».

Δειτε Επισης

Κολλημένοι στα κατεχόμενα-«Δεν τηρήθηκε καμιά υπόσχεση προς Τ/κ»
Μεταβαίνει στο Βατικανό για την κηδεία του Πάπα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Μ. Ραουνά: Η διεύρυνση της ΕΕ αποτελεί γεωπολιτική επένδυση
Ελπίδα ΠτΔ ότι το Μαυροβούνιο θα ολοκληρώσει διαπραγματεύσεις με ΕΕ στην Κυπριακή Προεδρία
Την 1η Ιουνίου οι εκλογές για νέο πρόεδρο της ΕΔΕΚ, μέχρι τις 5 Μαΐου η υποβολή υποψηφιοτήτων
Κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι επιχειρεί να «σπείρει διχόνοια» ανάμεσα σε Τ/κ και Τουρκία ο Τατάρ
Την συμμετοχή της Κύπρου στην EXPO 2027 ανακοίνωσε από το Βελιγράδι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Αχυράνθρωπους του Σιζόπουλου θεωρεί ο Παπαδάκης αυτούς που φημολογούνται για διάδοχοι-«Μασκαραλίκια»
Νίκος Αναστασιάδης: Οι αμαρτίες Πανίκου Δημητριάδη, γιατί είπα «δεσμεύομαι» και το δυστύχημα για τον συκοφάντη
Απειλές Άγκυρας προς Λευκωσία-«Αν χρειαστεί, θα κάνουμε στην Κύπρο ό,τι και στο παρελθόν»