Κλειστός ο δρόμος Λάγιας–Οράς λόγω τροχαίου-Οδηγός προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ
06:52 - 09 Μαρτίου 2025

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος Λάγιας – Οράς, στην επαρχία Λάρνακας, λόγω πτώσης ηλεκτροφόρων καλωδίων στο οδόστρωμα. Στο σημείο του δρόμου, που έχει κλείσει, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και συνεργεία της ΑΗΚ, που ασχολούνται με την αποκατάσταση της ζημιάς.
Στο συγκεκριμένο σημείο, γύρω στις 2.30π.μ. συνέβη οδική σύγκρουση, όταν οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ και να τον αποκόψει. Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα, που να επηρεάζει την τροχαία κίνηση. Σε ορισμένες περιοχές λόγω της διεξαγωγής εργασιών, πιθανόν να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση των οχημάτων.
Η Αστυνομία καλεί όλους όσοι διακινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι πάντοτε προσεκτικοί και να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.
