Στο κελί ο 29χρονος για τη ληστεία με λεία 100 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, για την υπόθεση ληστείας και κλοπής 100 χιλιάδων ευρώ, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2024, στη Λεμεσό.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει 32χρονος, ο οποίος είχε διευθετήσει ραντεβού με δυο πρόσωπα για την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων. Ο παραπονούμενος ανέφερε πως, ενώ βρισκόταν στο όχημα του, δέχθηκε επίθεση από το ένα εκ των δυο προσώπων, το οποίο, αφού άρπαξε τσάντα ώμου που περιείχε τις 100 χιλιάδες ευρώ, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το δεύτερο πρόσωπο, ένας 31χρονος, περιορίστηκε από τον 32χρονο, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία συνέλαβε χθες τον 29χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία