Ζητά διευκρινίσεις από ΟΑΥ για Γιαννάκη και πρόγραμμα αποστολής ασθενών στο εξωτερικό η Ελεγκτική Υπηρεσία

Διευκρινίσεις από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, ζητά η Ελεγκτική Υπηρεσία, αναφορικά με πρόθεση του ΟΑΥ να αγοράσει υπηρεσίες από τη γενική διευθύντρια του υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, μετά την αφυπηρέτησή της, όσον αφορά τη διαχείριση του προγράμματος αποστολής ασθενών στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Γιώτα Μιχαήλ, ανέφερε ότι στάλθηκε επιστολή στον ΟΑΥ η οποία κοινοποιήθηκε στον υπουργό Υγείας, με την οποία ζητείται μεταξύ άλλων ενημέρωση, αν όντως ο Οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς υπηρεσιών από την κυρία Γιαννάκη.

Επισημαίνοντας ότι υπήρχε περιθώριο προσαρμογής περίπου τεσσάρων μηνών, η κυρία Μιχαήλ τόνισε ότι εάν προχωρήσει η συγκεκριμένη σκέψη, τότε θα προκύψει οικονομική επιβάρυνση και θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο εξάρτησης του κράτους από ένα άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Πηγή: RIK

Δειτε Επισης

Μέχρι την Κυριακή η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 1,5 εκ. ευρώ
Κ. Καδής: Οι πόλεις-λιμάνια να γίνουν κέντρα βιωσιμότητας
Η Βουλή είναι υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, λέει ο Προεδρεύων της
Η ανάγκη επένδυσης στη νοσηλευτική φροντίδα τονίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
Διπλάσια από μέσο όρο ΕΕ η αύξηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από οικονομία στην Κύπρο
Ζητά κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα ο Δήμαρχος Ακάμα-Η απάντηση του Υπ. Γεωργίας
Η Βουλή ψήφισε νόμο που θεσμοθετεί διάλογο διοικητικών υπηρεσιών με εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικά διαθέσιμη η ύλη για εξετάσεις διορισίμων
Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς