Νεκρή εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο στα κατεχόμενα-Έντονες αντιδράσεις για σεξουαλική δουλεία

Νεκρή στο δωμάτιο όπου διέμενε εντός του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εργαζόταν στα κατεχόμενα, εντοπίστηκε μία 25χρονη, με τον θάνατό της να προκαλεί αντιδράσεις.

Κόμματα της αντιπολίτευσης αντιδρούν στην ανέλεγκτη λειτουργία τέτοιου είδους κέντρων στα κατεχόμενα. 

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, νεκρή εντοπίστηκε 25χρονη εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο στον κατεχόμενο Γερόλακκο το βράδυ της Δευτέρας. Η Αναστασία Μελέγκα, η οποία εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο δωμάτιο όπου διέμενε εντός του χώρου.

Σύμφωνα με την «αστυνομία», από την προκαταρκτική έρευνα φαίνεται ότι η 25χρονη αυτοκτόνησε, ωστόσο η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου συνεχίζεται.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κομμάτων και οργανώσεων στα κατεχόμενα. Η γυναικεία οργάνωση του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Δεν έχουμε ανοχή στη σεξουαλική δουλεία και την εμπορία ανθρώπων!» τόνισε ότι «αυτός ο θάνατος δεν είναι μόνο μια απώλεια ζωής, αλλά το αιματηρό αποτέλεσμα συστηματικής βίας και εκμετάλλευσης».

Η «βουλευτής» Ντογούς Ντεργιά, σε ομιλία της στη «βουλή», είπε πως για 25 χρόνια συνεχίζεται η σεξουαλική δουλεία στα κατεχόμενα, με γυναίκες που καταγράφονται ως φοιτήτριες αλλά εξαναγκάζονται στην πορνεία. Αναφέρθηκε στην ύπαρξη διαδικτυακών «καταλόγων» όπου οι γυναίκες «διαφημίζονται σαν εμπορεύματα», κάνοντας λόγο για οργανωμένο σεξουαλικό τουρισμό στα κατεχόμενα.

Το Κόμμα Δρόμος Ανεξαρτησίας ζήτησε το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτά τα μέρη υπό συνθήκες καταναγκασμού είναι «θύματα σεξουαλικής δουλείας» και όχι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με το Ιράν-«Απείχε λίγες εβδομάδες από το να έχει πυρηνικά»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»