Όχημα ανατράπηκε μετά από τροχαίο στο Τσέρι-Εγκλωβίστηκε ο οδηγός, επενέβη η Πυροσβεστική

Στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε ένα πρόσωπο, μετά από τροχαίο στο Τσέρι, κατά το οποίο ανατράπηκε το όχημα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 19:45 λήφθηκε κλήση για τροχαία σύγκρουση στο Τσέρι. Στο σημείο έσπευσε όχημα διάσωσης και ομάδα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας και διαπιστώθηκε πως όχημα παρέκκλινε της πορείας του, ανατράπηκε στο οδόστρωμα και εγκλωβίστηκε ο οδηγός.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη χρήση διασωστικής εξάρτησης, απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε στο πλήρωμα της υπηρεσίας ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια να λάβει εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ανατράπηκε το όχημά του-Επενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό
Χτύπησε γυναίκα και την έβαλε με βία στο όχημά του-Χειροπέδες σε 34χρονο για απαγωγή
Χειροπέδες σε ακόμη ένα 24χρονο για το όπλο και τις 370 κροτίδες σε σπίτι στη Λευκωσία
Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Τέταρτος νεκρός σε λίγες ώρες, 34χρονος ποδηλάτης το νέο θύμα (pics)
Καταθέτουν τρία μέλη του ΠΑΣΕΑ στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Καλούνται με πρόσκληση οι οικογένειες των θυμάτων
Ψηφίζουν ξανά εξωτερικό οι Κύπριοι για το Πάσχα-Από Ελλάδα μέχρι Μαλδίβες και Ιαπωνία οι προορισμοί
Εργοδότες χρησιμοποιούν τα tips για να καλύψουν τον συμφωνημένο μισθό-Οι καταγγελίες ενώπιον βουλευτών
Καταθέτει ο Χριστοδουλίδης για Κράτος Μαφία και Αναστασιάδη-Πόρισμα μέχρι τον Ιούνιο
Είχε εκδοθεί διάταγμα κατεδάφισης για το κέντρο δεξιώσεων-Εντόπισε προ πολλού τις παρανομίες το ΥΠΕΣ
Διευκρινίζει ο Στιούαρτ για την επόμενη διευρυμένη-«Δεν μπορεί να είναι επανάληψη της Γενεύης, δεν μιλάμε ακόμα για λύση»