Δολοφονία 63χρονου Κύπριου στην Αγγλία μετά από καυγά έξω από pub-Συνελήφθη 42χρονος

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 42 ετών, πέρασε η Αστυνομία στο Λονδίνο, για τη δολοφονία του 63χρονου Κύπριου, Charlie Προδρόμου, την 1η Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε να ανταποκριθεί σε περιστατικό επίθεσης στη λεωφόρο Lewisham, γύρω στις 20:30 το βράδυ της 1ης Μαρτίου, όπου εντοπίστηκε ο 63χρονος Προδρόμου σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια, πέθανε στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 42χρονο Paul Tallant για την υπόθεση, ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου τη Δευτέρα.

acc8ff20-f83a-11ef-9e61-71ee71f26eb1.png

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο Προδρόμου δέχθηκε επίθεση μετά από καυγά που προηγήθηκε στην The Watch House pub, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν χρησιμοποιήθηκε οποιοδήποτε όπλο.

Ο 42χρονος παραμένει υπό κράτηση και θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη.

Charlie-Prodromou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα φορτώνει όλα στον 41χρονη η 26χρονη για τα ναρκωτικά, παραδέχθηκε ότι τον έκρυβε ο 26χρονος
Μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στην οικία της η άτυχη Ξένια-Θρήνος για την 21χρονη
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Έκαναν συναλλαγές με κλεμμένες κάρτες-Χειροπέδες σε 19χρονη και 16χρονη
Στο μικροσκόπιο CCTV μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εννιάχρονης από τουρίστα
Κυκλοφορούσε με 23 κιλά καπνού ναργιλέ και 25 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων-Συνελήφθη 42χρονος
Συνεργοί του 41χρονου οι δύο 26χρονοι που συνελήφθησαν για τα 50 κιλά ναρκωτικών σε όχημα στη Λεμεσό
Δεν φορούσε ζώνη η άτυχη Ξένια που έσβησε στην άσφαλτο-Σφοδρή η σύγκρουση με το δεύτερο όχημα (pics)
Σε κρίσιμη κατάσταση 44χρονη, χτυπήθηκε από όχημα ενώ βρισκόταν σε διάβαση-Προηγήθηκε σύγκρουση
Φόνος μετά από λογομαχία με θύμα 66χρονο-Τον γρονθοκόπησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονος