ΒΙΝΤΕΟ: Συγκίνηση στο σχολείο του Κυπριανού που σκοτώθηκε στα Τέμπη-Μαθητές τραγούδησαν «για που το έβαλες καρδιά μου»

Δυο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και η κοινωνία σε Ελλάδα και Κύπρο τιμά την μνήμη των θυμάτων. Στο Λύκειο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος, εκεί που φοίτησε ο Κυπριανός, μαθητές, καθηγητές και πολίτες, πραγματοποίησαν τρισάγιο και εκδήλωση μνήμης.

cats

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, στο σχολείο που φοίτησε ο Κυπριανός, μαθητές φόρεσαν λευκά φούτερ με το πρόσωπο του άτυχου νέου, ενώ σε κάποια άλλα αναγραφόταν πως «ο ουρανός έγινε πλουσιότερος και η γη φτωχότερη».

cats

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Κυπριανού αλλά και όλων των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα από το δυστύχημα των Τεμπών.

cats

Οι μαθητές τραγούδησαν αφιερωμένο στον Κυπριανό το τραγούδι, «για που το έβαλες καρδιά μου».

Σε δηλώσεις δυο συμμαθήτριες του Κυπριανού, αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα του συμμαθητή τους λέγοντας ότι ήταν ευλογία που ο Κυπριανός ήταν στην παρέα τους.

Υπενθυμίζεται ότι, στην Κύπρο οι εκδηλώσεις σε όλες τις Επαρχίες θα πραγματοποιηθούν στις πέντε το απόγευμα, πλην της Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Ομόφωνα «ναι» από τη Βουλή για παράταση φοίτησης σε ειδικά σχολεία μέχρι τα 22 έτη
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»