Έφοδος της ΥΚΑΝ σε κατάστημα, εντοπίστηκαν 57 συσκευασίες μη αδειοδοτημένων φαρμακευτικών προϊόντων

Μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, της ΥΚΑΝ Λεμεσού και του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, σε συνεργασία με λειτουργούς των Φαρμακευτικών και Υγειονομικών Υπηρεσιών, ερεύνησαν χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, υποστατικού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 57 συσκευασίες/προϊόντα που πιστεύεται ότι περιέχουν την ουσία ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ (CBD) για τα οποία δεν υπήρχε άδεια κυκλοφορίας. Επίσης εντοπίστηκαν 36 συσκευασίες/προϊόντα που περιέχουν την ουσία ΤΕΤΡΑΥΔΡΟΚΑΝΝΑΒΙΝΟΛΗ (THC) και 194 συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη, οι οποίες κατακρατήθηκαν για εξετάσεις από την ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι προϊόντα που περιέχουν ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ (CBD) κατατάσσονται ως φαρμακευτικά προϊόντα και για την εμπορία τους απαιτείται η έκδοση άδειας κυκλοφορίας. Οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, απαγορεύεται.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗ:

Δειτε Επισης

Βυθίστηκε πλωτή δεξαμενή ανοικτά της Αμαθούντας-«Δεν υπάρχουν ενδείξεις σημαντικών διαρροών»
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη-Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Απασφάλισε εκ νέου ο Ευσταθίου με καταγγελίες-«Εν θα μου πει εμένα ο Σιζόπουλος αν είμαι ΕΔΕΚίτης»
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Ελπίζει σε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν στο Κυπριακό ο Πρόεδρος-«Έχουμε το κλειδί, τη στρατηγική και τον τρόπο»