Γεμάτος με καπνούς ο χώρος που κοιμόντουσαν οι δυο-Ο ένας είχε διανυκτερεύσει ξανά στο υποστατικό

Γεμάτος καπνό ήταν ο χώρος όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα νεκρά στην Επισκοπή, με την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, να συνεχίζουν τη διερεύνηση, σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «στο δωμάτιο όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα υπήρχε αναμμένη φουκού με κάρβουνα. Από τη μαρτυρία του προσώπου που εντόπισε τους νεκρούς, προκύπτει ότι μόλις η πόρτα άνοιξε, βγήκε έντονος καπνός».

cats

Παράλληλα, όπως είπε, «ο ένας από τους δύο διανυκτέρευε και σε άλλα χρονικά διαστήματα στον χώρο εκείνο, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να ήταν φίλος του, που φιλοξενήθηκε εκεί για το βράδυ».

Πάντως, ο χώρος χρησιμοποιούνταν ως γραφείο από ιδιωτική εταιρεία, ενώ υπήρχε και ξεχωριστό δωμάτιο με δύο φουσκωτά στρώματα. Πρόκειται για μεγάλο υποστατικό, καθώς είναι οίκημα.

Τα δυο πρόσωπα εντόπισε υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος άνοιξε το πρωί το γραφείο και βρήκε νεκρούς του δύο άνδρες.

cats

Υπενθυμίζεται ότι στο υποστατικό δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και, ως εκ τούτου, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της τραγωδίας θα ξεκαθαρίσουν από τις έρευνες, αλλά και τη νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού