Και άλλη τραγωδία στη Λεμεσό-Δυο νεκροί σε διαμέρισμα, άναψαν φούκου για να ζεσταθούν

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, καθώς δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν νεκρά σε δωμάτιο διαμερίσματος στην Επισκοπή, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες εξετάσεις εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε «φουκού» με τις Αρχές να διερευνούν κατά πόσο τα δυο πρόσωπα την άναψαν για να ζεσταθούν. Στον χώρο δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δυο άνδρες να έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Υπογράφηκε η συμφωνία ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού για 138 διαμερίσματα «Προσιτής Στέγης»
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών για την συζήτηση για ΜΚΟ-«Ντροπή σας, έλεος κάθε φορά... Δική σας ντροπή»
Διεθνείς αντιδράσεις για τα ισραηλινά πυρά σε διπλωματική αποστολή-Παραδοχή από τον IDF
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ
Στην αντεπίθεση η Μιχαηλίδου για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Φυσικά και σπάζουν κατεστημένα»
Άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται για την επίθεση στο Fan Club της Ομόνοιας (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά πυρά στη διάρκεια επίσκεψης ξένων διπλωματών στη Δυτική Όχθη
Νέες διαβεβαιώσεις από το Τμήμα Περιβάλλοντος-Δεν παρουσιάζεται περιβαλλοντική υποβάθμιση στο Lady’s Mile
Δικαίωμα προσφυγής δικηγόρων στο Διοικητικό Δικαστήριο για αποφάσεις της Εποπτικής Αρχής για ξέπλυμα