Σύλληψη τεσσάρων στην κατεχόμενη Καρπασία για την υπόθεση θανάτωσης γαϊδουριών

Τέσσερα άτομα συνέλαβε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα, σχετικά με υπόθεση θανάτωσης άγριων γαϊδουριών στην περιοχή της κατεχόμενης Καρπασίας.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι δύο εκ των συλληφθέντων, ένας 54χρονος και ένας 27χρονος, φέρεται να είχαν στην κατοχή τους φυσίγγια παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για να χτυπήσουν τα ζώα. Επίσης, συνελήφθησαν ένας 39χρονος και ένας 41χρονος, με τον δεύτερο να μην "μπορεί" να παρουσιάσει το εγγεγαμμένο όπλο του στην «αστυνομία».

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη και οικία στη Λευκωσία
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Αργεντινή-Προειδοποίηση για τσουνάμι
Δώδεκα θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία
Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν η Κυβέρνηση-«Η απάντηση στην πρόκληση είναι η συνέπεια και στην αυθαιρεσία η νομιμότητα»
Οι ΗΠΑ δεν θα ενεργούν πλέον ως επικεφαλής διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας
Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο-Χτύπησε σε περιτοίχισμα
Το σκεπτικό Ευσταθίου για συζήτηση της διαγραφής στην Κεντρική Επιτροπή-«Το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό»
Πάει Ισραήλ και Ραμάλα την Κυριακή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Συνάντηση με Χέρτζογκ, Νετανιάχου και Αμπάς