Στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα πόδια δύο ανήλικοι μετά από έκρηξη στη Λεμεσό

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μεταφέρθηκαν δύο ανήλικα πρόσωπα, αφού τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη που προκλήθηκε, σήμερα το απόγευμα, στην περιοχή του Μονοβόλικου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο ανήλικοι φαίνεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να άναψαν φωτιά και στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προκλήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και τις Πυροσβεστικής, ενώ οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως και οι δύο έφεραν εγκαύματα στα πόδια, με τον ένα να μεταφέρεται μάλιστα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία. Πάντως η κατάσταση της υγείας και δύο ανήλικων είναι εκτός κινδύνου.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα