Εγκρίθηκε κονδύλι 450,000 ευρώ για επέκταση ορόφου και ανέγερση στεγάστρου στο σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»

Η Σχολική Εφορεία Λάρνακας ανακοινώνει ότι μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) έχει εγκριθεί το συμπληρωματικό ποσό των €450.000,00 για την επέκταση του ορόφου και ανέγερσης μεταλλικού στεγάστρου του Ειδικού Σχολείου «Αγίου Σπυρίδωνα» στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το θέμα της επέκτασης του ορόφου και ανέγερσης μεταλλικού στεγάστρου του Ειδικού Σχολείου ήταν αίτημα των τελευταίων χρόνων, το οποίο είναι επιτακτικής ανάγκης για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Τις επόμενες μέρες η Σχολική Εφορεία Λάρνακας θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του έργου στο Σχολείο.

Η Σχολική Εφορεία Λάρνακας εκφράζει τις ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και στην υπουργό, Δρ. Αθήνα Μιχαηλίδου και «δηλώνουμε πως εκτιμούμε ιδιαίτερα τη γενικότερη στήριξη που παρέχουν στο έργο της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας. Η αδιάλειπτη συνεργασία του ΥΠΑΝ με τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας, μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε σημαντικά έργα και να προσφέρουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές μας».

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»