ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία για επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της πόλης Μιλούζ. Όπως αναφέρει η Le Parisien, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και ένας περαστικός δέχθηκε πολλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Δύο δημοτικοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στην καρωτίδα και ο άλλος στον θώρακα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Νίκολας Χάιτζ. «Άλλοι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν πιο ελαφρά», πρόσθεσε.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος ήταν εγγεγραμμένος στο Αρχείο Αναφορών για την Πρόληψη της Τρομοκρατικής Ριζοσπαστικοποίησης (FSPRT).  

Μάλιστα, φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Δύσκολες ώρες για τον Πάπα Φραγκίσκο-Τι φοβούνται οι γιατροί
«Ήταν μόνος σε σήραγγες για 500 μέρες, τον ανάγκασαν να φιλήσει τρομοκράτες»
Η Βρετανία αποκαλύπτει τη Δευτέρα «το μεγαλύτερο πακέτο κυρώσεων που δόθηκε» στη Ρωσία
Ο Τραμπ ξηλώνει τον αρχιστράτηγο και ακόμα δύο αρχηγούς όπλων του Πενταγώνου
Βίντεο της Χαμάς δείχνει δυο ομήρους να παρακολουθούν την απελευθέρωση άλλων ομήρων
Μπλοκάρει επ' αόριστον την απελευθέρωση Παλαιστίνιων κρατουμένων το Ισραήλ-Ποιος ο λόγος
Συγκλονιστικά βίντεο από κατάρρευση της οροφής στο εμπορικό κέντρο στο Περού-Έξι νεκροί, 78 τραυματίες
Στις κάλπες οι Γερμανοί, κρίσιμες οι εκλογές-Οι υποψήφιοι, οι ενδεχόμενες συνεργασίες και τα «αγκάθια»
Νεκρό οκτάχρονο κορίτσι μετά από ναυάγιο με 21 μετανάστες στον Παναμά
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό