Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη εργοδότηση και τέσσερις για παράνομη παραμονή σε συντονισμένη επιχείρηση

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με την συμμετοχή μελών της Αστυνομίας και λειτουργών των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκωσίας, του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας και του Τμήματος Φορολογίας.

Κατά την επιχείρηση, 4 πρόσωπα συνελήφθησαν για παράνομη εργοδότηση, ενώ άλλα 4 πρόσωπα συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, λειτουργοί των Υγειονομικών Υπηρεσιών, εξέδωσαν προειδοποιήσεις σε 5 υποστατικά ενώ λειτουργοί του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, εξέδωσαν 3 διαπιστώσεις για αδήλωτη εργασία.

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στην επαρχία της Πάφου-Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα (pic)
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Ζητά πλήρη διερεύνηση του πορίσματος ΤΑΚΑΤΑ η ΕΔΕΚ-«Όσοι κατέχουν αξιώματα, δεν μπορούν να τη γλυτώνουν πίσω από υπηρεσιακούς»
Μήνυμα Αννίτας για Κυπριακό-«Δεν χωράνε ούτε επικοινωνιακές αστοχίες, ούτε φυγομαχίες, ώρα για συλλογική ευθύνη»
Κ. Ιωάννου: Νωρίς να κρίνουμε αν το εγχείρημα ΤΑ έχει επιτύχει ή όχι, σίγουρα είναι καλύτερα από το τι υπήρχε προηγουμένως
Προφυλακίστηκε η Μουρτζούκου μετά την απολογία της-Δεν απάντησε σε ερωτήσεις, δήλωσε μετανιωμένη
Δολοφονία ηλικιωμένου στην Πάφο, βρέθηκε μέσα σε χαντάκι-Συνελήφθη 80χρονος
Συγκλονίζει γυναίκα που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι-«Ήρθε πάνω μας ένα τσουνάμι από μέταλλα και γυαλιά» -
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση