Υπό κράτηση ο 55χρονος για τα 37,5 κιλά ναρκωτικά-Αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 55χρονου μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση πέραν των 37 κιλών κάνναβης, στο πλαίσιο επιχείρησης της ΥΚΑΝ χθες στην Πάφο.

Ο 55χρονος που προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές και δεν δίνει μέχρι στιγμής καμία εξήγηση για την προέλευση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν τον 55χρονο για έλεγχο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός περίπου κιλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε θαμμένο ντεπόζιτο έκρυβε τα 37,5 κιλά κάνναβης ο 55χρονος-Ενώπιον Δικαστηρίου ο ύποπτος

Νωρίτερα, ο ύποπτος είχε θεαθεί σε χωράφι να σκάβει στο έδαφος και να παραλαμβάνει τη συγκεκριμένη συσκευασία.

Ακολούθησε έρευνα στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε θαμμένο στο έδαφος ένα ντεπόζιτο, το οποίο περιείχε άλλες 29 συσκευασίες, που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη, κάνναβη.

Συνολικά, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 κιλών και 451 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οδεύουν προς αδιέξοδο οι διαβουλεύσεις για ΑΤΑ-Στον Παναγιώτου το μπαλάκι, ανοίγει τα χαρτιά του
Ταυτόχρονη παρουσία, διαφορετικός καταλογισμός ευθυνών για Βαφεάδη και Κουτσούλη-Η γκρίζα ζώνη του πορίσματος
Κλείδωσαν οι επόμενοι σταθμοί στο Κυπριακό-Με ΜΟΕ συνεχίζεται η συζήτηση μέχρι τις παράνομες «εκλογές»
Προς την ορθή κατεύθυνση θεωρεί τα αποτελέσματα της πολυμερούς ο Πρόεδρος-«Θα κριθούν στην πράξη»
Εξαιρετικά παραγωγική θεωρεί τη συζήτηση ο Γεραπετρίτης-«Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι αναγκαίο στον κόσμο»
Ορίστηκαν τα επόμενα ραντεβού στο Κυπριακό-Είδε πρόοδο ο ΓΓ, αποφασίστηκαν νέα ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)