Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βίντεο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός o Καλογήρου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου.

Ο αγρότης που εντόπισε τη σορό του άτυχου Βασίλη ανέφερε ότι έξω από το ποιμνιοστάσιο του υπάρχει κάμερα.

«Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα τους αστυνομικούς και τους είπα ότι έχω υλικό από κάμερες, το οποίο κρατάει ιστορικό έως και περίπου 30 μέρες πριν», αναφέρει. Ενώ προσθέτει: «Δεν έχω ελέγξει κάτι στο βίντεο, κατευθείαν το έδωσα στην αστυνομία».

«Για να βρεθεί κάποιος στο σημείο με αυτοκίνητο (εκεί που εντοπίστηκε η σορός του 39χρονου) υπάρχουν δύο δρόμοι», ανέφερε επίσης.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν και τους δύο δρόμους.

Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες έδειξε πως ο 39χρονος έφυγε από τη ζωή 2-3 μέρες μετά την εξαφάνιση του. Οι ιατροδικαστές, πάντως, δεν απέκλεισαν κανένα σενάριο, ούτε και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, η οποία - αν συνέβη - προήλθε από ασφυκτικό θάνατο ή στραγγαλισμό. Οι τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν ίσως να φέρουν στο φως επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως η προχωρημένη σήψη που βρέθηκε η σορός δεν βοήθησε στην ανεύρεση επιπλέον στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Η οικογένεια Καλογήρου δεν ζήτησε την εξαίρεση της ιατροδικαστού και δηλώνει πως την εμπιστεύεται
Επιμένει στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου
Κατακρεούργηση της προσωπικότητάς της και θεωρίες συνωμοσίας κατήγγειλε η ιατροδικαστής Λεοντάρη
Τα πιθανά σενάρια για τους σεισμούς στη Σαντορίνη και η ενεργοποίηση της Νέας Καμένης
Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής από την υπόθεση Βασίλη Καλογήρου
Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του Βασίλη Καλογήρου
Κατέθεσε μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Προκύπτουν νέα στοιχεία
Έριξε την 6χρονη κόρη του σε ποτάμι στο Βόλο για να την πνίξει-Προσπάθησε να σκοτώσει και τη μάνα
Τα άγνωστα στοιχεία στο «θρίλερ του Τυρνάβου»–Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου
«Δεν απαντούσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία»-Τι είπε ο Ψινάκης στην απολογία του στη δίκη για το Μάτι