Άλλες δυο συλλήψεις για την απάτη με την πώληση χωραφιού σε βάρος 78χρονου

Στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων, ηλικίας 53 και 28 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν στις 16 Φεβρουαρίου και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 45 και 46 ετών.

Την υπόθεση απάτης κατήγγειλε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο ΤΑΕ Λεμεσού, στις 11 Φεβρουαρίου, άντρας ηλικίας 78 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά από έρευνα που ο 78χρονος διενήργησε μέσω του Τμήματος Κτηματολογίου Λεμεσού, διαπίστωσε ότι τεμάχιο γης που του ανήκει, στην επαρχία Λεμεσού, πωλήθηκε σε εταιρεία, για το χρηματικό ποσό των €600,000 σε κρυπτονομίσματα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι για τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του τεμαχίου, κατατέθηκαν πλαστά έγγραφα, ενώ είχε πλαστογραφηθεί και η υπογραφή του 78χρονου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, στη σύλληψη δύο αντρών, 45 και 46 ετών.

Οι δύο τους οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το απόγευμα χθες συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 53 ετών, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 28 ετών.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση δόλιων συναλλαγών σε σχέση με ακίνητη περιουσία, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συναγερμός στο Βερολίνο-Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο, διέφυγε ο δράστης
Οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων
Άδειασε ξανά τον Ζελένσκι ο Τραμπ-«Δεν είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες»
Volt: Εκθέτει Υπουργό και Κυβέρνηση η απόφαση για προαγωγή Κατσουνωτού
Επιμένει στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου
Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του δόκιμου αστυνομικού που πιάστηκε με ναρκωτικά
Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της και τα άφησε στα κρεβάτια τους να τα βρει ο πατέρας τους
Απατεώνες παριστάνουν την Revolut για να αποσπάσουν τραπεζικά στοιχεία
Άρχισαν συζητήσεις για δημιουργία Μονάδων Άμεσης Φροντίδας-Προσπάθεια για πιλοτική έναρξη το 2025