Πέντε τραυματίες από τροχαίο στην Πάφο-Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

O ελαφρύς τραυματισμός πέντε προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη αργά το απόγευμα επί της Λεωφόρο Νικόλαου Νικολαΐδη στην Πάφο, σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη αργά το απόγευμα στην Λεωφόρο Νίκου Νικολαΐδη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου οι οδηγοί τριών οχημάτων συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ ένα εκ των τριών οχημάτων ανατράπηκε από την σύγκρουση.

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν προσωρινές διευθετήσεις από μέλη της Τροχαίας και της Τροχονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Και οι πέντε επιβαίνοντες των τριών οχημάτων διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων του ΓΝ Πάφου, ωστόσο σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό κανένας δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Ανώτατο έφεση εκκαθαριστή περιουσίας Α. Βγενόπουλου κατά ΕΚΚ
Χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Δ. Δημητρίου: Στόχος η ψήφιση νόμου για τροχαία με υλικές ζημιές εντός Ιουλίου
Αφήνουν τα κλιματιστικά ανοιχτά όλη νύχτα στο Ανώτατο-Βόθροι κατέστρεψαν παλιά βιβλία
Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μία λωρίδα
Καθοδήγηση από τη Νομική Υπηρεσία στην ανακρίτρια για διερεύνηση ασυμβίβαστου Κούμα
Ομόφωνα ένοχοι οι πέντε για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου-«Τα χτυπήματα που επέφεραν τον θάνατο, έγιναν από όλους»
Τροποποιείται η νομική αρωγή για να αποφεύγονται τα μονοπώλια δικηγόρων και η άγρα πελατών
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Εκ πρώτης όψεως υπόθεση σε βάρος του πρώην βαρυποινίτη του φέρεται να γιόρτασε την αποφυλάκιση του με πυροβολισμούς