Χειροπέδες σε 52χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας-Του κατάσχεσαν από υπολογιστές μέχρι USB

Νέα υπόθεση κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, διερευνά η Αστυνομία, που στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προχώρησε σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 52 ετών. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τα μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αφορούσε στην κατοχή και διαθέσιμων προς διαμοιρασμό, αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, από χρήστη του διαδικτύου. Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 52χρονου υπόπτου, μέλη της Υποδιεύθυνσης, προχώρησαν σήμερα, σε έρευνα στην κατοικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, για να τύχουν δικανικής εξέτασης, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίου οι πέντε φορητοί και ο ένας τύπου ταμπλέτα, ένα κινητό τηλέφωνο, πέντε μονάδες φύλαξης ψηφιακών δεδομένων – USB, μία κάρτα φύλαξης ψηφιακών δεδομένων – SD Card και 15 σκληροί δίσκοι φύλαξης ψηφιακών δεδομένων.

Ο 52χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απόκτησης και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, και διάδοσης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δειτε Επισης

Άλλες δύο συλλήψεις για τα 50 κιλά ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στο όχημα 41χρονου
Συνελήφθη τελικά ο 41χρονος που διέφυγε μετά από καταδίωξη-Εντοπίστηκαν στο όχημά του 50 κιλά ναρκωτικών
Υπό κράτηση 57χρονος για σεξουαλικής παρενόχλησης πεντέχρονης-Έρευνα μέσω των κλειστών κυκλωμάτων
Καταρρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού-Συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα
Εκατοντάδες οι διασώσεις της ΚΔ στη θάλασσα-«Θα συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή»
Εδώ και τέσσερις μέρες χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου στη Λευκωσία (pic)
Κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε οικία στη Λεμεσό-Προηγήθηκε συμπλοκή με άλλα έξι πρόσωπα
Προσπάθησε να διασταυρώσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 46χρονος
Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
Προσπάθησε να ταξιδέψει με 118 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα που μετέφερε από τα κατεχόμενα