Ακόμα δύο άτομα στο «κάδρο» για τη δολοφονία του 58χρονου στην Πιερία-Τα κενά και οι αντιφάσεις τους

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Πιερία, με θύμα τον 58χρονο Κώστα Σιαμήτρα.

Την ώρα που η νεαρή σύζυγός του έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του, μετά την ομολογία της, έρχονται στο φως νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, δύο πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό κύκλο της 34χρονης μπαίνουν στο κάδρο των Αρχών ως ύποπτοι και αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για δύο άνδρες, που δεν αποκλείεται να συμμετείχαν στην διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, είτε να βοήθησαν την 34χρονη να μεταφέρει και να θάψει στην αυλή του σπιτιού, όπου έμενε το ζευγάρι.

«Είμαστε σίγουροι ότι υπήρξαν συνεργοί, δεν μπορούσε μόνη της. Τα στοιχεία αυτό δείχνουν. Είναι συγκεκριμένα δύο πρόσωπα που θα καταθέσουν άμεσα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Τα κενά και οι αντιφάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτά άτομα έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές και θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν ξανά.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο αυτά άτομα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, έχει καταθέσει τουλάχιστον δύο φόρες, ωστόσο σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της αστυνομίας «έπεσε» σε αντιφάσεις ενώ υπήρχαν πολλά κενά στη κατάθεσή του.

Η 34χρονη όταν και ομολόγησε το έγκλημα δεν έκανε καμία αναφορά για συνεργούς. Υποστήριξε ότι μάλωσαν, το θύμα παραπάτησε, χτύπησε σε έπιπλο του σπιτιού, έχασε τη ζωή του και εκείνη θόλωσε και εξαφάνισε το πτώμα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Να σημειωθεί ότι είχε δηλώσει η ίδια την εξαφάνισή του και «έπαιζε θέατρο», αναζητώντας τον στην εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

Στην απολογία της, ισχυρίστηκε ότι μετέφερε μόνη της τη σωρό του συζύγου της στον κήπο και άρχισε να σκάβει. Στη συνέχεια αφού έκανε χρήση ουσιών, έφυγε από το σπίτι, όπου λίγο αργότερα γύρισε τον έδεσε με ένα σύρμα και τον μετέφερε στον λάκκο που είχε σκάψει για να θάψει τον σύντροφο της.

Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να απαντήσει αν ο άτυχος Κώστας Σιαμήτρας θάφτηκε ζωντανός.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Τον βρήκε μεθυσμένο στο σπίτι, τον έδεσε και τον σκότωσε-Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Ελλάδα από 2024
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Η στιγμή που ο δράστης πηγαίνει στη Porsche
ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνίδα πλήρωσε 17,5 ευρώ τη χωριάτικη σαλάτα στην Πάρο, της χρέωσαν ξεχωριστά το λάδι
Η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού
Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι τραυματίες από το τροχαίο στο Κολωνάκι-«Εγκληματική ανευθυνότητα»
Οι συνομιλίες που αποκάλυψαν τους ναρκέμπορους αστυνομικούς-Τα κέρδη μαμούθ και οι δουλειές του αρχηγού
«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»