Όχημα εν κινήσει τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μία λωρίδα

Κλειστή ήταν γύρω στις 12.15 το μεσημέρι του Σαββάτου, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου, στην κατεύθυνση προς Κοφίνου, παρά το Αλεθρικό, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν μέσω της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εξήλθε έγκαιρα του οχήματος του, χωρίς να τραυματιστεί. Το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας.

Λίγη ώρα αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και η λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης