«Σκότωσα τη γυναίκα μου, δικάζεται το παιδί μου, δεν έχω τίποτα...»-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στις Σέρρες

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Σιτοχωρίου Σερρών, από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (13/2), όταν ένας 59χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του και έπειτα από λίγες ώρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η τραγωδία άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο πριν τις 09.00 το πρωί όταν 59χρονος άντρας κάλεσε στις Αρχές και είπε πως σκότωσε τη 52χρονη σύζυγό του. Στο ίδιο τηλεφώνημα ανέφερε ότι σκοπεύει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, ο 59χρονος κάλεσε την Αστυνομία και φέρεται να ανέφερε: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και θα πάω να κρεμαστώ. Δεν έχω τίποτα να περιμένω. Το παιδί μου είναι φυλακή και σήμερα έχει και δικαστήριο».

Έπειτα, ο 59χρονος άνδρας κατέφυγε στο βουνό με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ωστόσο, λίγο πριν τις 12:00 βρέθηκε νεκρός καθώς έβαλε φωτιά σε μαντρί και κάηκε ζωντανός. Η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε από πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο.

Στο σπίτι όπου βρήκε τραγικό θάνατο η γυναίκα έφτασε πριν λίγο και ο αδερφός της: «Δεν ήταν καλός άνθρωπος ο γαμπρός μου, όλο προβλήματα δημιουργούσε στην οικογένεια του και στη γυναίκα του. Ταλαιπωρήθηκε πολύ η αδερφή μου μαζί του» δήλωσε στο protothema.gr.

Το ζευγάρι είχε έναν γιο που είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας για ναρκωτικά. Οι πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε τη σύζυγό του, χτυπώντας τη.

Στο παρελθόν υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον γιο του. Μάλιστα, τον είχαν καταγγείλει και οι δύο γονείς αλλά και μόνος ο 59χρονος για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
LIVE: Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της Ολομέλειας στη Νέα Υόρκη-Μετά το γεύμα οι αποφάσεις
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας