Νέα γενική Διευθύντρια του ΟΑΥ η Ιφιγένεια Καμμίτση

Τον διορισμό της Ιφιγένειας Καμμίτση στην θέση της γενικής διευθύντριας του ΟΑΥ, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία διήρκεσε πέραν των δέκα ωρών και η επιλογή της κ. Καμμίτση έγινε ανάμεσα σε άλλους 13 υποψηφίους.

Σημειώνεται ότι η θέση του Γενικού διευθυντή του ΟΑΥ έμεινε κενή εδώ και μήνες, μετά από τον διορισμό του Αντρέα Παπακωνσταντινου ως Γενικός Ελεγκτής.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Καμμίτση στον REPORTER τον Δεκέμβριο, τόνισε πως από τις κύριες προτεραιότητες του ΓεΣΥ είναι η βελτίωση της άμεσης και ισότιμης πρόσβασης των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, μέσω δράσεων και ενεργειών για αναβάθμιση της ποιότητας, την ένταξη νέων υπηρεσιών, τον αποτελεσματικό έλεγχο των παροχέων την ενδυνάμωση των εσωτερικών λειτουργιών του ΟΑΥ και την καλλιέργεια κουλτούρας πιο σωστής χρήσης και λειτουργίας τους Συστήματος από δικαιούχους και παροχείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στόχος του ΟΑΥ η αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών-Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση των καταχρήσεων και η ενδυνάμωση του ΓεΣΥ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 3,6 εκατομμύρια Τζόκερ
Συνολικά 86 επικίνδυνα προϊόντα στο ευρωπαϊκό σύστημα RAPEX την περασμένη βδομάδα
Επιμένει ο Καρούσος-«Πάνω σε λανθασμένες παραδοχές η απόφαση Υπ. Υγείας για φαρμακεία»
Ψηλότερα ποσοστά ψηφιακών δεξιοτήτων νεαρών κοριτσιών σε Κύπρο και ΕΕ το 2023
Όλα έτοιμα για τις Ενιαίες Τελικές Εξετάσεις στις Τεχνικές Σχολές
ΟΛΤΕΚ: Βελτιωμένο το νέο προσχέδιο για Σύστημα Αξιολόγησης αλλά παραμένουν διαφωνίες
Το πρώτο φεστιβάλ καφέ στην Κύπρο-Δίνει βήμα στους Κύπριους παραγωγούς
ΠΙΣ: Συλλογική στρατηγική διαφύλαξης της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός
Σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής στοιχείων στρατευσίμων της 2025 ΕΣΣΟ-Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοικτή
Πράσινο Υπουργικού για οριζόντια αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων στα σχέδια στέγασης του ΚΟΑΓ