Ξέσπασμα από τον αδελφό του Κ. Σιαμήτρα-«Η νύφη μου σκότωσε και την ψυχή παιδιού της και την οικογένειά μου»

Μετά την προφυλάκιση της νύφης του, ο αδερφός του Κώστα Σιαμήτρα, που δολοφονήθηκε από τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, ενώ στη συνέχεια τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, μίλησε στο protothema.gr για δικαίωση της ψυχής του 59χρονου.

«Η νύφη μου έκανε τρεις δολοφονίες. Σκότωσέ τον άντρα της, την ψυχή του τρίχρονου παιδιού της και την οικογένειά μου. Και το μωρό που έχει στα σπλάχνα της, το δολοφονεί μέρα με τη μέρα. Να σαπίσει στη φυλακή. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι ευθυνόταν για την εξαφάνιση του αδερφού μου και περιμέναμε να ακούσουμε τα χειρότερα. Ότι μπαίνει στη φυλακή είναι μια δικαίωση για την ψυχή του αδερφού μου αλλά μας σκότωσε όλους με το έγκλημα της. Ο ανιψιός μου ζει μαζί μας και θα επιχειρήσουμε να κάνουμε τις νόμιμες ενέργειες για να παραμείνει μαζί μας το παιδί», ανέφερε ο αδερφός του θύματος.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης προκειμένου να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του συντρόφου της και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Στις περίπου δυόμιση ώρες που ήταν μέσα στο ανακριτικό γραφείο, η γυναίκα, η οποία διανύει τον 6ο μήνα κύησης, φαίνεται να επιμένει σε όσα δήλωσε προανακριτικά ότι πάνω σε καβγά με τον 58χρονο, τον έσπρωξε, κι εκείνος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έγινε. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού που έχω στα σπλάχνα μου και το μέλλον του 3χρονου αγοριού μου» φέρεται να δήλωσε ενώπιον του ανακριτή

Για την επιμέλεια του παιδιού της 34χρονης και του θύματος ο συνήγορος της κατηγορουμένης ανέφερε: «Θέλουμε μία συμβιβαστική συναινετική λύση. Η μητέρα της κατηγορούμενης προσπαθεί να διατηρήσει καλές σχέσεις με την οικογένεια του θύματος. Η μητέρα της κατηγορούμενης είτε θα διεκδικήσει επιμέλεια είτε θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε το δικαίωμα επικοινωνίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση για τον 58χρονο από τη Λεπτοκαρυά έχει ολοκληρωθεί σε πρώτο στάδιο ωστόσο επειδή η σορός ήταν σε αποσύνθεση, θα χρειαστεί να γίνει ανθρωπολογική μελέτη στα οστά για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του άντρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες ντροπής από τη Χίο, τραμπούκισαν 13χρονα παιδιά σε αγώνα πόλο-«Να πάνε στον πάτο»
Π. Μαρινάκης: Οι κινήσεις της Λιβύης δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα
Πώς οργάνωσαν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Οι συνομιλίες μέσω Signal, η Porsche και η τελευταία φωτογραφία του
Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή και οι τέσσερις συνεργοί της
Έτσι στήθηκε η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή-Καρτέρι μετά από συνεδρία με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους