Συγχαρητήρια Προέδρου σε Τασούλα για την εκλογή του στην Προεδρία της Ελλάδας

Τα συγχαρητήρια του στον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος αναφέρει, «εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Σημειώνει ότι «η παρουσία του Κωνσταντίνου Τασούλα στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας από τη δεκαετία του 1980 μέσα από όλα τα βήματα και αξιώματα της πολιτικής ζωής τα οποία υπηρέτησε καθώς και η επιτυχημένη θητεία του ως Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διασφαλίζουν τα εχέγγυα επιτυχίας στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου του ελληνικού κράτους».

Τονίζει πως «προσβλέπω στη στενότατη μας συνεργασία, όχι μόνο για την περαιτέρω ενίσχυση των αδελφικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και για την προώθηση των εθνικών στόχων και συμφερόντων του Ελληνισμού».

Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του κυπριακού λαού, καταλήγει, «εύχομαι στον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κάθε επιτυχία στο έργο του».

Δειτε Επισης

Ταξιδεύει για Γενεύη ο Τατάρ με το αφήγημα για δύο κράτη στη βαλίτσα-«Το τεφτέρι της ομοσπονδίας έκλεισε»
Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Μάχη για τη ζωή δίνει 23χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα και υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι
Βομβαρδίζει τον Λίβανο το Ισραήλ-Υποστηρίζει πως ανταποδίδει τα πυρά
Αποδίδoυν τη ληστεία του 64χρονου σε εκφοβισμό του για κακοποίηση ανήλικης οι επιστολές ΥΚΕ στην Επίτροπο Παιδιού
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Στο εδώλιο της Βουλής οι θεσμοί-Κρίνεται η στάση τους απέναντι στις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ
Αρνητικό πρόσημο σε αλλαγές για οικογενειακό δίκαιο οι διαζευγμένοι πατέρες-Ζητούν εξ ημισείας επιμέλεια
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Η ώρα της Γενεύης-Τριμερές δείπνο και διπλό Εθνικό Συμβούλιο στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας