Ανείπωτη θλίψη... Άνοιξε τα φτερά του για τον ουρανό ο 11χρονος Νικόλας

Τα φτερά του για τον ουρανό άνοιξε ο 11χρονος Νίκολα Ντζάμιτς, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σε ανάρτησή της, η Αναγέννηση Γερμασόγειας, όπου αγωνιζόταν, έγραψε «έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ένας δικός μας άγγελος , ο Νικόλας μας. Ολόκληρο το οικοδόμημα της Αναγέννησης εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια για την απώλεια του καλαθοσφαιριστή μας Nichola Dzamic, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 11 ετών».

Όπως αναφέρει, «το ταλέντο του ξεχώριζε από τη πρώτη μέρα που ήρθε στη ακαδημία μας μαζί με τον αδερφό του Ραφαήλ. Ένα παιδί αθόρυβο που δεν άκουγες τη φωνή του μα η παρουσία του και οι επιδόσεις του «έκαναν θόρυβο».

«Πάντα ευγενικός και χαμογελαστός, ένας πανέξυπνος παικταράς που βιάστηκε να μας αφήσει», σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας πως «νιώθουμε τεράστια θλίψη για το χαμό του και δίνουμε υπόσχεση πως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η Αναγέννηση, εύχεται δύναμη και κουράγιο στους γονείς, στον αδελφό και στους παππούδες του μικρού Νικόλα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13.02.2025 η ώρα 14.00 στην Εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτολού στον Άγιο Αθανάσιο. Η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες».

Σε ανάρτησή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδογκολογικής Μονάδας, έγραψε, «Τι κάνουμε όταν ραγίζει η καρδιά μας; Την τυλίγουμε με όσα έχουμε μοιραστεί… 💫Καλό ταξίδι στο φως, αγαπημένε μας Νικόλα. Δεν θα ξεχαστείς γιατί θα σε κρατάμε στην καρδιά μας παντοτινά…»

Δειτε Επισης

«Καθηγητές γνωρίζουν για ναρκωτικά στα σχολεία, αλλά δεν καταγγέλλουν επειδή φοβούνται»
Καταγγέλλει συλλήψεις και απαγγελία κατηγοριών εναντίον διαμαρτυρόμενων για το θάνατο Shoaib Khan το Volt
Ενημέρωσε Γεραπετρίτη για άτυπη πενταμερή η Ντι Κάρλο-«Απόλυτη προτεραιότητα η επίλυση του Κυπριακού»
Ζήτησε αύξηση περιπολιών ο δήμος Αραδίππου-Αρκετά τα φαινόμενα παραβατικότητας
«Από το 2017 έχει μπει κλειστό καταγραφικό κύκλωμα στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα»
Ενημερώθηκε η UEFA για τη στάση της Αστυνομίας για το ΓΣΠ-Λαμβάνονται αποφάσεις στη σύσκεψη της Πέμπτης
Προσποιήθηκε τον αστυνομικό, κατέβασε από όχημα τους επιβαίνοντες και τους λήστεψε
Συγχαρητήρια Προέδρου σε Τασούλα για την εκλογή του στην Προεδρία της Ελλάδας
Διαφωνίες για την ασφάλιση αστυνομικών-«Τα τελευταία χρόνια έχασαν τη ζωή τους 18 μέλη και 200 τραυματίστηκαν»
Θετική αποτίμηση ΥΠΑΝ για τις ενέργειες μετά τα απειλητικά μηνύματα-«Είμαστε πάντα σε εγρήγορση»