Διεξάγεται την Τετάρτη η τελική ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Για σήμερα, Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η τέταρτη και τελική ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Τασούλας αναμένεται να εξασφαλίσει τους απαραίτητους 151 ψήφους καθώς 160 βουλευτές εκτιμάται ότι θα τοποθετηθούν υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Παράλληλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να τον θέτουν στο κάδρο της κριτικής κάνοντας λόγο για συγκάλυψη κρίσιμων εγγράφων που αφορούν την τραγωδία των Τεμπών κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος της Βουλής.

Σε αυτό το πλαίσιο η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς αποφάσισε όπως αποχωρήσει από τη σημερινή διαδικασία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πέρασε η πρόταση ΥΠΑΝ για Τεχνικά Γυμνάσια-Θα βελτιώσει την ελκυστικότητα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης»
Καταγγέλλει κρατικό αυταρχισμό το ΑΚΕΛ-«Πολίτες κλήθηκαν στην Αστυνομία να διωχθούν για ειρηνική διαμαρτυρία»
Αυτό είναι το διοικητικό συμβούλιο της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο-Στη σύνθεση και ο Πανίκος Σταύρου
Εγκρίθηκε από το Υπουργικό η ενίσχυση του πειθαρχικού ελέγχου των γιατρών-Τι προνοεί το Νομοσχέδιο
Πράσινο φως για εθελοντική στράτευση από το Υπουργικό-Στόχος το φθινόπωρο για την πρώτη σειρά
Τάση καθόδου στη διαφθορά βλέπει ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ Πάφου-Πού πρέπει να ριχθεί το βάρος
Εξαίρεση και όχι ο κανόνας οι συμβάσεις που διακόπηκαν διαμηνύει ο Βαφεάδης-Ετοιμάζονται μέτρα
Ψάχνουν το κίνητρο για να φθάσουν στους δράστες του εμπρησμού σε οικία στην Πάφο-Επικεντρώνονται στα CCTV
Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας-Εξελέγη με 160 ψήφους
Καθησυχάζουν οι ειδικοί στην Τουρκία για πιθανό τσουνάμι μετά τους συνεχόμενους σεισμούς