Πρόταση στον Τραμπ για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από τον απεσταλμένο των ΗΠΑ

Ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών για τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας Κιθ Κέλογκ, ενημέρωσε τους συμμάχους ότι ετοιμάζει τις επιλογές για τον τερματισμό του πολέμου ώστε να τις παρουσιάσει στον Ντλοναλντ Τραμπ, αναφέρει ο δημοσιογραφικός ιστότοπος Semafor.

Ο ίδιος πάντως διέψευσε τις αναφορές ότι θα ήταν σε θέση, αυτή την εβδομάδα, να υποβάλει πρόταση στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου ενώ δυτικός αξιωματούχος δήλβωσε πως ο Κέλογκ σκοπεύει να συναντηθεί και να συντονιστεί με αξιωματούχους από κάθε χώρα του ΝΑΤΟ.

Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνει ότι μίλησε με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου. Ερωτηθείς από τη New York Post πόσες φορές έχουν μιλήσει αυτός και ο Πούτιν, ο Τραμπ απάντησε: «Καλύτερα να μην πω».

Δειτε Επισης

Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε τέσσερα διατάγματα για την αναγέννηση της πυρηνικής ενέργειας
Φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια λεηλατήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας
Με πτώση έκλεισαν τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια μετά τη νέα «βόμβα» Τραμπ για δασμούς
Επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο με τουλάχιστον 12 τραυματίες-Συνελήφθη μία γυναίκα
Μπλόφα ή πραγματική απειλή;-Η Ευρώπη «ζυγίζει» τη δασμολογική πολιτική Τραμπ
Δικαστικό χαστούκι στον Τραμπ για την απαγόρευση των εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ
Φυλή του Αμαζονίου μήνυσε τους New York Times γιατί τους παρουσίασε σαν εθισμένους στο δικτυακό πορνό
Εκτός του Χάρβαρντ κινδυνεύει να μείνει η πριγκίπισα Ελισάβετ του Βελγίου
ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκε σε ασθενοφόρο από το παράθυρο, έκλεψε τα σακίδια των διασωστών και εξαφανίστηκε
Τους 50,4 βαθμούς Κελσίου έπιασαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Μάιο