Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι μαθητές στην Ελλάδα-Εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το έγκλημα των Τεμπών

Ραντεβού στους δρόμους έδωσαν σήμερα μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, σε όλη τη χώρα, καθώς πραγματοποιήθηκαν σήμερα μαζικά συλλαλητήρια με βασικό αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, και σύνθημα «Δεν έχω άλλο οξυγόνο».

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε 27 προσαγωγές και μια σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαθητικός ξεσηκωμός για τα Τέμπη-Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Το αίτημα για απονομή δικαιοσύνης για την τραγωδία στα Τέμπη ακούστηκε σε όλη τη χώρα, ενώ μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί βροντοφώναξαν «Δεν έχω οξυγόνο».

Οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα - Πανεπιστήμιο έχουν ανοίξει, ενώ σταδιακά θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Επόμενο ραντεβού των διαδηλωτών στις 28 Φεβρουαρίου, στη «μαύρη επέτειο» για τα δύο χρόνια από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

tempi_maketa

Για τις 12:00 ήταν το ραντεβού και στη Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν με τρίωρη στάση εργασίας έως τις 14:00 μμ., ενώ είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο στο κέντρο της Αθήνας. Κλειστός ο σταθμός μετρό ΟΣΕ στη συμπρωτεύσουσα έως τις 15:00.

sigkentrosi_temph__2_

sigkentrosi_temph__3_

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα»-«Πανεπιστήμιο» λόγω των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο ενόψει της μαθητικής συγκέντρωσης για τα Τέμπη παρέμειναν κλειστοί μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι.

Συγκέντρωση για τα Τέμπη και στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις μαθητών και φοιτητών ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή, και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις για την τραγωδία των Τεμπών.

tempi-thessaloniki-3

tempi-thessaloniki-4

sigkentrosi_temph__1_

foitites_tempi

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Από το 2017 έχει μπει κλειστό καταγραφικό κύκλωμα στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα»
Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας-Εξελέγη με 160 ψήφους
Βγαίνει μπροστά η Ένωση Δικαστών για τα Τέμπη-«Η απαίτηση για απονομή Δικαιοσύνης, για εμάς είναι καθήκον»
Επιστολές Καρυστιανού για μη διεξαγωγή ψηφοφορίας για ΠτΔ-«Επισφραγίζεται η συγκάλυψη»
Στο σκαμνί μεγαλογαιοκτήμονας στην Ελλάδα-Κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κορίτσι
Ψάχνουν αν είχε συνεργό η 34χρονη που σκότωσε το σύζυγό της στην Ελλάδα-Νέα στοιχεία
Διεξάγεται την Τετάρτη η τελική ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας στην Ελλάδα
Σεισμός 5 Ρίχτερ κτύπησε τις Κυκλάδες-Παρατάθηκαν τα μέτρα
Βγήκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα-Καλά οι δύο γυναίκες
Κι άλλος «ταμπουρωμένος» άντρας στην Ελλάδα-Κρατά μαζί του την μητέρα και την αδελφή του