Διαμαρτυρίες ΕΛΑΜ και Αntifa σε απόσταση ενός χιλιομέτρου στη Λεμεσό-Επί ποδός δεκάδες αστυνομικοί

Δύο διαμαρτυρίες που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στη Λεμεσό και οι οποίες έχουν φόντο το μεταναστευτικό, αλλά και τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις των δύο διαμαρτυρόμενων πλευρών, έχουν θέσει σε κινητοποίηση την Αστυνομία.

Στις 19:00, είναι προγραμματισμένη στην λεωφόρο Ανεξαρτησίας διαμαρτυρία του ΕΛΑΜ, για τους παράτυπους μετανάστες, την ίδια ώρα που στο Μόλο Λεμεσού θα διεξάγεται άλλη διαμαρτυρία, από τους Antifa, κατά του φασισμού.

Οι δύο διαμαρτυρίες που θα λάβουν χώρα σε μικρή απόσταση, περίπου ενός χιλιομέτρου, έχουν θέσει σε συναγερμό την Αστυνομία, η οποία καλείται να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, για να μην παρουσιαστούν φαινόμενα, όπως πριν από δύο χρόνια, όταν και πάλι για το μεταναστευτικό σημειώθηκαν τεραστίων διαστάσεων επεισόδια, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Αρχές, επιστράτευσαν δεκάδες αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται στα δύο σημεία, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έχει καταστρώσει πλάνο δράσης, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, στις δύο διαμαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος