Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS

Ενημέρωση από τους πολίτες σχετικά με τις ενέργειες αντικατάστασης των αερόσακών τους, ζητά το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με την αποστολή μηνυμάτων για την ανάκληση οχημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών καλεί τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έλαβαν ειδοποίηση για ανάκληση αερόσακων, ενώ έχουν ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες αντικατάστασής τους μέσω αντιπροσωπειών, να αποστείλουν το σχετικό αποδεικτικό στη διεύθυνση recalls@rtd.mcw.gov.cy για επικαιροποίηση των στοιχείων στο Τμήμα.

Διευκρινιστικά αναφέρεται ότι τα μηνύματα στάλθηκαν σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχαν οι εταιρείες και πριν από την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών ανάκλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα ανοχή από τον ΟΑΥ στην ανάδοχο για τα προβλήματα του ΓεΣΥ-Δίνεται επιπλέον χρόνος
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Ο κίνδυνος για αθέτηση μίας προεδρικής δέσμευσης και το καυτό καλοκαίρι για τη Μαριλένα Ευαγγέλου
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες