Τους έκλεψαν 2,8 εκ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα-Χειροπέδες σε 32χρονο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση που αφορά κλοπή 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτονομίσματα, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από δύο αλλοδαπά πρόσωπα, μόνιμους κατοίκους Κύπρου ότι τα τελευταία έξι χρόνια κατείχαν δύο ψύχρα πορτοφόλια, που είχαν προσωπικές επενδύσεις σε διάφορα κρυπτονομίσματα. Οι δύο τους, όπως κατήγγειλαν αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν θύματα απάτης, αφού τα πορτοφόλια τους είχαν παραβιαστεί χωρίς να λάβουν γνώση ή να δώσουν συγκατάθεση, με αποτέλεσμα να γίνουν μη εξουσιοδοτημένες αναλήψεις συνολικού ύψους 2.891.293 USDT.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, ηλικίας 32 ετών, το οποίο συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο