Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα, με εμπλοκή δύο δεκάχρονων παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό του ενός εξ αυτών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα το Υπουργείο Παιδείας.

Όπως πληροφορείται ο REPORTER, το πρωί της Τρίτης έγινε καταγγελία στο επαρχιακό γραφείο του Υπουργείου Παιδείας ότι ένας δεκάχρονος και μία δεκάχρονη ενεπλάκησαν σε καυγά, με αποτέλεσμα το αγόρι να ξυλοκοπήσει το κορίτσι, την ώρα του σχολείου. Μετά το περιστατικό, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε πως φέρει μικροτραυματισμούς.

Μετά την καταγγελία, το Υπουργείο Παιδείας έχει αρχίσει όλες τις διαδικασίες για να διερευνήσει το περιστατικό, με βάση τα πρωτόκολλα που υπάρχουν για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Για το περιστατικό είναι ενήμεροι οι οργανωμένοι γονείς, οι οποίοι εκφράζουν έντονη ανησυχία καθώς δεν πρόκειται για το πρώτο φαινόμενο βίας που έχουν καταγράψει. Μάλιστα, θεωρούν ότι πρέπει να εξεταστούν αυτά τα φαινόμενα, για να ληφθούν μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παίρνει θέση ο Πάλμας για Αριστοτέλους-«Υπάρχουν και όρια στην ανθρωποφαγία και την χαιρεκακία, να υπάρχει και ένα έλεος πλέον»
Κυνήγι μαγισσών στο Ιράν-Εκτελέσεις και μαζικές συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ της Μοσάντ
Στις φλόγες φωτοβολταϊκά στη Λεμεσό-Επηρεάστηκαν αποθήκη και οχήματα
Πυρκαγιά σε άχρηστα υλικά και δέντρα στην Παναγία Μακεδονίτισσας-Κατέκαυσε δύο δεκάρια γης
Τρόμος για 41χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ο πρώην της εισέβαλε στο σπίτι και απείλησε ότι θα τη θάψει
Επιβεβαίωσε ύπαρξη αμερικανικών αεροσκαφών στη βάση Ανδρέας Παπανδρέου ο Πάλμας-«Απομακρυσμένοι οι κίνδυνοι»
Στην Αθήνα με ασφάλεια 22 Κύπριοι πολίτες-Επέστρεψαν από το Ισραήλ και το Ιράν
Έστησαν επιχείρηση και κατάσχεσαν 2,5 κιλά ναρκωτικά οι Αρχές-Δύο συλλήψεις
Εξετάζει εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο ο Τράμπ-«Επιδιώκει κάτι περισσότερο από μια απλή εκεχειρία»
Δεκάδες νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα