Χειροπέδες σε άλλους δύο για τα επεισόδια στο κλειστό του Απόλλωνα-Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο 24χρονων, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης, που σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2025, στην περιοχή κλειστού σταδίου της Λεμεσού, όπου διεξαγόταν αγώνας χειροσφαίρισης. Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο αριθμός των συλλήψεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέβηκε στις τέσσερις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 24χρονοι, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, που εκδόθηκαν στη βάση μαρτυρίας, που εξασφαλίστηκε εναντίον τους, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκατό κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε αστυνομικούς-Επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, ένας τραυματίας

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου, στην περιοχή του κλειστού σταδίου του Απόλλωνα, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29Μ. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.25μ.μ., μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, αντιοχλαγωγικές διμοιρίες της Αστυνομίας, ανέκοψαν ομάδα περίπου 100 οπαδών της Ομόνοιας 29Μ, που φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και επιθετικά όργανα, κατευθύνονταν προς το στάδιο.

Για την ανακοπή των πιο πάνω οπαδών, έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, ενώ από αντικείμενα που ρίχθηκαν προς τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 32 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση, ενώ εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επικύρωσε απόφαση για απέλαση Ευρωπαίου που καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης το Διοικητικό Δικαστήριο
Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό
Χαώδης η επόμενη μέρα των διαταγμάτων, σωρεία καταγγελιών-Όσα ισχύουν για τις 80.000 χιλιάδες ανακλήσεις
Ξέσπασε η μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Λίαν συντόμως θα ακούσουμε το επόμενο θύμα»
Έκανε τη διάρρηξη επάγγελμα 58χρονος στη Λευκωσία-Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις
Χειροπέδες σε άλλους δύο για τα επεισόδια στο κλειστό του Απόλλωνα-Στις τέσσερις οι συλλήψεις
Παρανάλωμα του πυρός όχημα που οδηγεί 19χρονος στη Λεμεσό-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Χωρίς τέλος η βία στα γήπεδα-Τα περί ενέδρας μπερδεύουν το αφήγημα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών
Αρχίζει ο μαραθώνιος αντικαταστάσεων των TAKATA-Ο χρόνος παραλαβής καθορίζει την επίτευξη των χρονοδιαγραμμάτων
Αποφάσεις για καταπολέμηση της παραβατικότητας σε σύσκεψη του Δήμου Λευκωσίας